Güneş Doğmasın

Bir gece de benim istediğim olsun ve güneş doğmasın!

Güneşi yok etmeye çalıştığım zamanlar oldu, zamanı yok etmek için. Güneş doğmasa kasaba daha yaşanabilir bir yer olurdu, eminim. Erkenden kalkanlar karanlığı görsün ve şaşırsın istiyorum.

Mavi, sarı ve kırmızıyı karıştırarak beyaz bulunabiliyorsa alakasız üç seyi karıştırarak bambaşka bir şey bulabiliriz. Köpek, hırsızlık ve kötülemeyi karıştırarak gökkuşağını bulabilme ihtimalimiz var, denemeden olmaz demeyin. Renklerden anladığım; beyaz ve siyahı karıştırarak griyi bulabiliyor olmamız. Diğer renkler beni alakadar etmiyor zaten, diğerlerine gerek de yok. Siyah en asil renk; siyah dışındaki istediğiniz renkleri istediğiniz oranda karıştırın siyahı asla bulamazsınız. Güneş olmazsa bütün renkler de siyah olur. Güneş ölürse renk kalmaz sadece siyah, sadece asil var olur.

Kıyamet koparken en çok güneşin paramparça oluşuna sevineceğim. Güneş iyi yalancıdır, bazen gülümseyerek etrafa bakar ama hava buz gibi olur, tek istediği sizin hasta olmanızdır. Ay size birçok gerçeği gösterir, Ay'ı yorumlayabilirseniz anlarsınız, Güneş sadece yalan söyler.

Kasabaya güneş doğmadığı zamanları çok gördük, karanlığı unutmayacağız.
Gün ışığı bütün gücüyle vursa da vücudumuza, aklımızdan çıkmayacak karanlık.
Karanlık hiçbir zaman ölmeyecek, merak etmeyin yaşatacağız onu sonsuza dek.
Kandırma kendini Soren, yarın yine güneş doğacak ya da yarın yine güneş batacak.



Yorumlar